Gemakkelijke en persoonlijke uitbetaalmogelijkheden voor de Globe Shoppers


Wij leveren een reeks uitbetaalmogelijkheden die volledig te personaliseren zijn voor de achtergrond en het profiel van uw klanten. Of de Globe Shoppers hun btw teruggave in de winkel, op het vliegveld, thuis, op hun creditcard, contant of via een mobiel betaalsysteem willen. Wij regelen het voor u.

Ontdek onze unieke oplossingen die u helpen met de behoeftes van uw klant.

Help uw Globe Shoppers met hun BTW-teruggave tijdens hun reis:


Fast Refund Service Instore
Globe Shoppers kunnen hun btw teruggave binnen twee dagen op hun creditcard, Unionpay credit card ontvangen of direct in hun Alipay-wallet.
De Fast Refund via Alipay is een nieuwe functie. Lees hierover meer
Deze service zorgt voor meer bestedingsruimte voor uw klanten tijdens hun reis en een simpeler proces bij vertrek op de luchthaven.

Global Blue refund kantoren:

Global Blue werkt samen met WeChat en Alipay om Chinese klanten de mogelijkheid te bieden voor een directe btw teruggave op hun WeChat Pay-account op aangewezen luchthavens.

De mogelijkheden bij onze uitbetaal kantoren:

  • Cash refund
  • Credit Card refund
  • Instant Alipay refund. Lees meer
  • Instant WeChat refund. Lees meer
  • EU bank account (refund binnen 3 weken)
  • UnionPay


Nieuwe Tax Back Home-service van Ctrip
Global Blue en Ctrip hebben samen een nieuwe Tax Back Home-service geïntroduceerd die Chinese gebruikers de mogelijkheid biedt om hun belastingteruggave direct te laten terugbetalen naar hun digitale Ctrip-portemonnee via de Chinese vertegenwoordiger United Money. 

Sinds 2017 zijn wij partner van Unicef. Globe Shoppers kunnen op Amsterdam Schiphol Airport hun refund doneren aan Unicef.

Zorg ervoor dat uw klanten hun refund succesvol ontvangen met Mobile Customer Care.


Mobile Customer Care
- persoonlijke begeleiding voor Globe Shoppers.Ontdek onze nieuwste reizigersdienst met live updates over de afhandeling van teruggaveverzoeken. De Globe Shoppers ontvangen realtime begeleiding voor het teruggaveproces in de vorm van relevante notificaties via e-mail of via een sms.Een Tax Free refund was nog nooit zo makkelijk. Lees meer

VIP Lounges
In de belangrijkste steden voor shoppers als Milaan, Rome en Madrid bieden we nu VIP-lounges in het hart van de beroemdste winkelgebieden. Een oase van rust voor uw klanten én een plek waar ze op alle gemak alvast hun BTW-teruggave kunnen regelen. Lees meer

Neem contact met ons op voor meer informatie.