ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Από την 1η Ιανουαρίου 2021, οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου (εκτός της Βόρειας Ιρλανδίας) δικαιούνται να πραγματοποιούν Tax Free αγορές στη χώρα σας. Voir plus

Οι λύσεις μας, στην επιστροφή των χρημάτων, προσφέρουν ευκολία και εξατομίκευση.


Η επιλογή μιας ενιαίας υπηρεσίας δεν μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες τόσο των εμπόρων της Λιανικής αγοράς όσο και των Globe Shoppers. Καινοτομούμε συνεχώς, ώστε να σας παρέχουμε ένα σύνολο υπηρεσιών που θα σας επιτρέπει να εξατομικεύετε την προσφορά σας, καθιστώντας τη διαδικασία απρόσκοπτη και ικανοποιητική, ασχέτως της εθνικότητας και του προφίλ των Globe Shoppers σας.

Ανεξάρτητα με το τρόπο που επιθυμούν να λάμβάνουν  την επιστροφή των  χρημάτων τους όπως στο  κατάστημα, στο αεροδρόμιο, στο σπίτι, στην πιστωτική τους κάρτα, σε μετρητά ή σε πλατφόρμες πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου, έχουμε τη  λύση ώστε  να κάνουμε το ταξίδι τους πανεύκολο.

Ανακαλύψτε τη μοναδική σειρά λύσεων που διαθέτουμε, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό, ότι μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.

Βοηθήστε τους Globe Shoppers σας, να λάβουν την επιστροφή χρημάτων τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.


Υπηρεσία FAST REFUND
Μπορείτε να προσφέρετε στους Globe Shoppers σας, τα οφέλη της υπηρεσίας Fast Refund εντός του καταστήματος, η οποία τους παρέχει τη δυνατότητα να λαμβάνουν την επιστροφή των χρημάτων τους στην πιστωτική τους κάρτα εντός 2 ημέρων μετά την αγορά.
Η άμεση επιστροφή χρημάτων στο Alipay wallet είναι μια νέα υπηρεσία που παρουσιάστηκε στις αρχές του 2018. Διαβάστε περισσότερα
Έχουν περισσότερα χρήματα για να κάνουν τις αγορές τους ενώ ταξιδεύουν και επωφελούνται από μια απλούστερη διαδικασία κατά την αναχώρηση!

Ευχαριστείστε τους Κινέζους αγοραστές σας, με τη δυνατότητα επιλογής του τρόπου πληρωμής σύμφωνα με την προτίμησής τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ALIPAY ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
Οι Κινέζοι αγοραστές μπορούν πλέον να λαμβάνουν επιστροφές χρημάτων σε πραγματικό χρόνο στα Γραφεία Επιστροφής Χρημάτων μας σε 14 ευρωπαϊκά αεροδρόμια, απευθείας στο Alipay wallet τους. Διαβάστε περισσότερα
Μπορούν να λαμβάνουν επίσης επιστροφές χρημάτων σε πραγματικό χρόνο σε κάποια καταστήματα με την υπηρεσία Fast Refund.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ UNIONPAY

Οι Κινέζοι ταξιδιώτες μπορούν, επίσης, να επωφεληθούν από την εκ των προτέρων επιστροφή των χρημάτων τους σε κάρτα UnionPay, εφόσον κάνουν χρήση της υπηρεσίας Fast Refund εντός του καταστήματος ή επισκεφτούν στο κέντρο της πόλης τα Γραφεία Επιστροφής Χρημάτων μας.  Διαβάστε περισσότερα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ WECHAT PAYS ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
Η Global Blue συνεργάζεται επίσης με την WeChat, για να προσφέρει στους Κινέζους αγοραστές την δυνατότητα να λαμβάνουν την επιστροφή των χρημάτων  τους, άμεσα, στους λογαριασμούς WeChat Pay που διαθέτουν, σε επιλεγμένα αεροδρόμια. Διαβάστε περισσότερα

Νέα υπηρεσία Ctrip Tax Back Home
Η Global Blue και η Ctrip έχουν λανσάρει από κοινού μια νέα υπηρεσία Tax Back Home, επιτρέποντας στους Κινέζους χρήστες να λαμβάνουν την επιστροφή φόρου τους απευθείας στο ψηφιακό πορτοφόλι Ctrip τους μέσω του κινεζικού πρακτορείου United Money.

Εξασφαλίστε ότι οι πελάτες σας, λαμβάνουν την επιστροφή των χρημάτων τους με την καλύτερη εξυπηρέτηση μετά την πώληση.


ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ
– ο πρώτος προσωπικός οδηγός για Tax Free Shopping
Ανακαλύψτε τη νέα μας λύση για τους ταξιδιώτες, η οποία παρέχει τη δυνατότητα να ενημερώνει ζωντανά, στέλνοντας αναφορές σχετικά με το στάδιο που βρίσκεται η επιστροφή των χρημάτων, καθώς και σχετικές ειδοποιήσεις προς τους αγοραστές σε πραγματικό χρόνο, καθοδηγώντας τους βήμα προς βήμα στην επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφής  των χρημάτων.
Η ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ VIP
Σε πόλεις όπως το Μιλάνο, η Ρώμη και η Μαδρίτη, έχουμε ανοίξει αίθουσες αναμονής VIP, στην καρδιά των πιο διάσημων εμπορικών περιοχών, ώστε να προσφέρουμε στους πολύτιμους αγοραστές σας ένα διάλειμμα καθώς και τη δυνατότητα να λάβουν εκ των προτέρων την  επιστροφή των χρημάτων τους, με άνεση. Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες