ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Από την 1η Ιανουαρίου 2021, οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου (εκτός της Βόρειας Ιρλανδίας) δικαιούνται να πραγματοποιούν Tax Free αγορές στη χώρα σας. Voir plus

Added-Value Payment Solutions


Added-Value Payment Solutions (AVPS) δίνει στους διεθνείς καταναλωτές τη δυνατότητα να πληρώνουν στα σημεία πώλησης ή online με το τοπικό τους νόμισμα και τους παρέχει τη βεβαιότητα ότι οι συναλλαγματικές ισοτιμίες είναι ανταγωνιστικές.

Η Global Blue είναι ο κορυφαίος πάροχος λύσεων AVPS παγκοσμίως, επιτρέποντας στους εμπόρους εταίρους σε 75.000 καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο να προσφέρουν στους ξένους πελάτες έναν απλό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο να πληρώνουν με το ντόπιο τους νόμισμα. Προσφέρουμε υπηρεσίες AVPS με τραπεζικούς εταίρους και εταίρους λιανικής πώλησης σε 28 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι λύσεις AVPS της Global Blue, οι οποίες περιλαμβάνουν έναν αριθμό τερματικών αποδοχής καρτών (POS), ATM και υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου, κάνουν για τους εταίρους μας απλό το να απολαμβάνουν τα οφέλη που τους παρέχει η AVPS. Η επιλογή νομίσματος της Global Blue προσφέρει σαφήνεια, έλεγχο και εμπιστοσύνη στους διεθνείς σας πελάτες και ταυτόχρονα αυξάνει τις πωλήσεις και την αφοσίωση στην επιχείρησή σας.