TÄRKEÄÄ
Huomioithan, että 1.1.2021 alkaen Iso-Britanniassa asuvat (ei Pohjois-Irlanti) ovat oikeutettuja tax free -ostoksiin Suomessa. Lue lisää

ERi palautusvaihtoehtomme yksilöllisiä tarpeita varten


Yksittäinen palveluvaihtoehto ei pysty vastaamaan kaikkien jälleenmyyjien ja ostosmatkailijoiden tarpeisiin. Innovoimme jatkuvasti tuottaaksemme sinulle valikoiman palveluja, jotka mahdollistavat ostosmatkaijoiden yksilöllisten tarpeiden huomioon ottamisen ja tekevät prosessista saumattoman.

Halusivat he sitten palautuksen myymälässä, lentokentällä tai kotona luottokortilleen, käteisenä tai mobiilimaksualustoilla, tarjoamme ratkaisun, joka tekee heidän kokemuksestaan vaivattoman.

Tutustu ainutlaatuiseen valikoimaan ratkaisuja, jotka takaavat, että vastaat kaikkien matkustajien tarpeisiin ja mieltymyksiin.

Auta ostosmatkailijoita saamaan heille kuuluva palautus matkan aikana


Fast Refund -palvelu
Voit tarjota Fast Refund -palautustavan myymälässäsi, mikä mahdollistaa palautukset luottokortille 2 päivän kuluessa ostotapahtuman jälkeen.
Välitön palautus Alipay-lompakkoon on uusi palvelu, joka otettiin käyttöön vuoden 2018 alussa.
Lue lisää
Heillä on enemmän rahaa tehdä ostoksia matkan aikana, ja he hyötyvät yksinkertaisemmasta prosessista lentokentällä!

Miellytä kiinalaisia asiakkaitasi tarjoamalla heille mieluisan maksutavan


Alipayn Reaaliaikainen Palautus
Kiinalaiset asiakkaat voivat nyt saada reaaliaikaisen palautuksen palautuspisteillämme 14 lentokentällä suoraan Alipay-lompakkoonsa. Lue lisää
He voivat saada reaaliaikaisen palautuksen myös myymälöissä, joissa on Fast Refund -palautuspalvelu

Palautus Unionpay-luottokorteille
Kiinalaiset matkustajat voivat myös hyötyä etukäteispalautuksesta UnionPay-kortilleen myymälöissä, joissa on Fast Refund -palvelu tai kaupungissa sijaitsevassa Downtown-palautuspisteessä.

Wechat Payn Reaaliaikainen Palautus
Global Blue toimii yhteistyössä myös WeChatin kanssa tarjotakseen kiinalaisille asiakkaille mahdollisuuden saada palautus välittömästi WeChat Pay -tililleen tietyillä lentokentillä. Lue lisää

Uusi Ctrip Tax Back Home -palvelu
Global Blue ja Ctrip lanseerasivat yhdessä uuden Tax Back Home -palvelun, jonka avulla kiinalaisille käyttäjille voidaan palauttaa verot suoraan heidän sähköiseen Ctrip-lompakkoonsa kiinalaisen United Money -asiamiehen kautta.  

Varmista, että asiakkaasi saavat palautuksensa ja parasta ostotapahtuman jälkeistä palvelua


Mobile Customer Care
- ostotapahtuman jälkeinen mobiili tax free -asiakaspalvelu
Tutustu uuteen matkustajille suunnattuun palveluun, joka tuottaa reaaliaikaisia tilapäivityksiä tax free -palautuksista ja ohjaa ostosmatkailijoita saattamaan tax free -palautusprosessi loppuun.
Prosessin suorittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Lue lisää

VIP-LOUNGET
Olemme avanneet VIP-loungeja suurimpien kaupunkien, kuten Milanon, Rooman ja Madridin, tunnetuimmille ostoskaduille tarjotaksemme tauon arvokkaille asiakkaillesi ja mahdollistaaksemme heille miellyttävän tax free -palautusprosessin. Lue lisää

Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja