TÄRKEÄÄ
Huomioithan, että 1.1.2021 alkaen Iso-Britanniassa asuvat (ei Pohjois-Irlanti) ovat oikeutettuja tax free -ostoksiin Suomessa. Lue lisää

Smart Search – IC2:n uusi ominaisuus Tax free -asiakkaan automaattinen rekisteröityminen


Aikaisemmin tax free -asiakas on rekisteröitynyt Global Bluen asiakkaaksi ja esittänyt myymälässä SHOP tax free -kortin, jolloin asiakkaan tiedot ovat täyttyneet tax free -lomakkeeseen.

Uuden ominaisuuden ansiosta asiakkaan tiedot rekisteröityvät Global Bluen tietokantaan automaattisesti, kun asiakkaalle kirjoitetaan matkan ensimmäinen tax free -lomake.

Lomakkeeseen tulee täyttää vähintään seuraavat tiedot: etu- ja sukunimi, passin numero ja passin myöntämismaa.

Asiakas tunnistetaan jollain seuraavista: SHOP tax free -kortin numero, passin numero ja passin myöntämismaa tai matkapuhelinnumero.

Asiakkaan on mahdollista täydentää profiiliaan myöhemmin Global Bluen palautuspisteissä, Global Bluen internetsivulla tai mobiilisovelluksessa.

Myymälässä tulee olla käytössä Global Bluen IC2 tulostusjärjestelmä. Global Blue tarjoaa erilaisia ratkaisuja myymälän tarpeiden mukaisesti: selainpohjaisen tax free -ohjelman, mobiilisovelluksen, koneelle asennetun ohjelman tai suoraan kassajärjestelmään integroidun sovelluksen.

Ota yhteyttä, mikäli haluat myymäläsi käyttöön IC2 sovelluksen!