Global Blue rozšiřuje svůj digitální marketing s Tour operátorem Ctrip

Spolupráce s vybranými společnostmi z oblasti čínského cestovního ruchu může hrát podstatnou roli při schopnosti komunikace s čínskými Globe Shoppers v Číně, od fáze plánování cesty s výběrem cílové destinace až po navigaci za nákupy ve vybraném městě.

Ctrip je největší čínská online cestovní agentura, která pro svých 300 milionů aktivních členů obstarává letenky, víza, ubytování, nabídky na výlety a služební cesty. 85 % čínských rezervací FIT (Free and Independent Travel) se provádí přes Ctrip. Z nich 40 % tvoří rezervace s očekávanými nákupy nad RMB 20 000 na jednu cestu.

Aby bylo možné zacílit na tuto důležitou skupinu nakupujících, má Global Blue nástroje k tomu, aby pomohla svým partnerům vytvořit digitální marketingové kampaně cílené na online platformy čínského cestovního ruchu, aplikace a sociální sítě včetně Ctrip.

Exkluzivní a unikátní komunikační možnosti s reálnou hodnotou

Vzhledem k tomu, že Global Blue spolupracuje se Ctrip již více než 6 let, může svým partnerům nabízet exkluzivní možnosti digitální komunikace se zacílením na čínské turisty. Tato komunikace cílí na zákazníky již při plánování jejich cesty s přihlédnutím na nákupní informace a ve vybrané destinaci s konkrétními nabídkami obchodů prostřednictvím aplikace „Virtual-Tour-Group“ Ctrip ve WeChat.

Cílená digitální komunikace Global Blue a Ctrip má podobu:

1. Inzerce: Vyhrazené komunikační kanály Ctrip určené pro nákupy ve vybraných destinacích spolu s inzercí doprovázenou reklamním bannerem, informacemi o značce, propagačními nabídkami a vyznačením polohy obchodů na mapě.
  2. Push notifikace: Elektronické zprávy Ctrip cílené přímo na turisty, odesílané ihned po potvrzení cesty, umožňují značkám komunikovat s turisty a spojit se s nimi ještě ve fázi plánování nákupů.
  3. Sdělení ve skupinách WeChat spravovaných Ctrip: Aplikace „Virtual-Tour-Leader“ umožňuje čínským FIT návštěvníkům propojit virtuální výlet ve WeChat aplikaci s aktuálními doporučeními na návštěvu památek, akcí, restaurací a komunikaci značky s konkrétním pozváním do obchodů.

Odbornost Global Blue

Kromě Ctrip má Global Blue rovněž partnery např. v hlavních leteckých společnostech, jako je China Eastern Airlines, platforma Dianping zaměřená na zákaznické recenze a Handy, který poskytuje bezplatně chytré telefony pro turisty v luxusních hotelích.

Pro získání více informací o Marketingových a poradenských službách společnosti Global Blue a o tom, jak mohou pomoci vaší značce, neváhejte kontaktovat našeho obchodního zástupce.