Marketinške usluge


Vodeća tvrtka na tržištu za Tax Free Shopping, s više od 35 godina iskustva, izgradili smo mrežu partnera na izvornim tržištima i odredištima za međunarodne kupce. Na taj način našim prodavateljima možemo pružiti učinkovite i inovativne načine marketinške komunikacije, osiguravajući da njihove marke budu na popisima za kupnju njihovih kupaca.

ZA TURISTIČKE ZEMLJE - IZGRADITE PREPOZNATLJIVOST VAŠEG BRANDA

Kupnja počinje onog trenutka kada turisti planiraju svoje putovanje. Mi imamo alate kojima se jamči vidljivosti vaše marke, čime može postati dio plana putovanja svakog kupca.

 

Digitalni proizvodi – pronađite pravog kupca na pravim stranicama
Mi koristimo jedinstvenu tehnologiju programiranja koja nam omogućuje ciljnim skupinama pružati upravo one oglase koje će im odgovarati. Možemo dosegnuti turiste koji planiraju putovanje u svojoj zemlji, bez obzira na vašu ciljanu nacionalnost. Možete koristiti i uslugu izravnog slanja e-pošte članovima sustava Global Blue; naša  baza podataka sadrži 1.400.000 turista i može poslužiti za slanje ciljanih poruka određenim profilima kupaca.

Medijsko savjetovanje - Pronađite pravi kanal za svoje oglašavanje
Mi smo tvrtka za Tax Free Shopping s najvećim brojem kineskih vanjskih partnera na području multimedije, pa možemo ciljano pratiti kineske kupce na svakoj etapi njihovih putovanja. Kao dio našeg savjetodavnog paketa:

— preporučit ćemo vam medije najbolje za vas,
— aktivnosti s trećim stranama odraditi ćemo od početka do kraja,
— pripremit ćemo vam ekskluzivne ponude,
— naš tim u Kini može pregovarati o vašim kampanjama u vaše ime na temelju vašeg proračuna,
— mi se brinemo oko kreativnog dijela suradnje.
 


NA ODREDIŠTIMA - USMJERITE PUTNIKE DO VAŠIH TRGOVINA

Imamo sve više dodirnih točaka na odredištima kako bismo vam pružili priliku da budete vidljivi putnicima - čime se njih potiče na posjetu vaše trgovine kada su u blizini nje.

Venice_2_970.jpg

Digitalno upućivanje – način na koji vas je jednostavno pronaći za vrijeme odlaska u kupovinu
Vašu trgovinu možemo staviti kao referentnu točku (i/ili kao digitalnu kampanju) na našim web stranicama, našoj GB aplikaciji (koju je preuzelo više od 350.000 korisnika) i na našem partnerskom WeChat kanalu.

Mobilno geociljanje – Usmjerite kupce direktno do vaše trgovine 
Naša tehnologija programiranja i posebna partnerstva (s Alipayom, WeChatom, Dianpingom) omogućuju nam stvaranje geolokaliziranih reklamnih poruka  koje se pojavljuju na mobilnim telefonima putnika kada su u kupnji u blizini vaše trgovine te generiranje kampanja kojima se mjeri posjećivanje kupaca vašim trgovinama.

Saloni za odmor – budite VIP
Ekskluzivno za Global Blue: u glavnim europskim gradovima imamo devet salona za odmor za vaše VIP kupce.

SHOP časopis – budite dio novosti
Svake godine objavimo više od 50 časopisa i 35 zemljovida/vodiča u svrhu usmjeravanja putnika u većim europskim gradovima do najboljih odredišta za kupovinu.

Za više informacija, koristite naš obrazac za kontakt na webu: KONTAKTIRAJTE NAS.