We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. You can change this and find out more by following this link

Marketing Services


SHOP is de multimedia globe shopper marketing oplossing van Global Blue. Het biedt een scala van producten en services aan toonaangevende luxe- en retailmerken om internationale reizigers te beïnvloeden, hun naamsbekendheid te vergroten en meer globe shoppers uit de hele wereld aan te trekken.

Alles is begonnen met het SHOP magazine: onze bekroonde luxe reisgids. SHOP is nu uitgegroeid tot taalspecifieke websites, individueel afgestemde stadsplattegronden en een scala van op maat gemaakte producten en services. Deze worden  geplaatst om internationale reizigers aan te trekken en te beïnvloeden, waardoor hun winkelervaring verbetert en de voordelen van Tax Free Shopping worden gepromoot.

Vanaf het plannen in het land van herkomst van de globe shoppers tot aan de gekozen winkelbestemming, het SHOP multiplatform van Global Blue biedt een volledig servicepakket. SHOP bevat informatie over de beste winkelstraten in Europa tot Azië, de populairste merken, de nieuwste producten en weetjes van insiders voor de beste winkelervaring.

81 tijdschriften per jaar, met een omloop van 3,2 miljoen
58 op maat gemaakte en merkspecifieke uitgaven per jaar, met een omloop van 700.000
218 kaarten per jaar, met een omloop van 3,8 miljoen
14,8 miljoen bezoekers op globalblue.com per jaar, met meer dan 50+ miljoen pageviews
44  stadsbestemmingen
6 verschillende talen